cal-mingo-logo
Cal Mingo
936373847

Dilluns TANCAT

Dimarts i dimecres 13 a 16.30h

Dijous a dissabte
13 a 16.30h i 20.30 a 23h

Diumenge 13 a 16.30h

Caracter铆stiques de l'establiment

Adaptat
Gremi Hosteleria
Km0
Opcions sense gluten
Terrassa

Opcions de pagament

Pagament amb targeta

Cal Mingo va obrir les seves portes en la Pla莽a de Pau Casals de Castelldefels, all脿 per l’any 1988, on vam estar fins a l’any 1998. Deu anys plens de passi贸 per la cuina i la innovaci贸 culin脿ria, que van servir per a donar un gran impuls al nostre restaurant.

Aquest any ens traslladem al municipi de Viladecans a una masia recentment restaurada, situada en el pol铆gon Ca Calder贸n, amb un ampli jard铆 al seu al voltant i una decoraci贸 m茅s moderna, actual i confortable. En definitiva, busc脿vem pujar un esgla贸 m茅s en el nostre afany de servei.

Des del mateix moment que obrim les portes a Castelldefels i posteriorment a Viladecans, cada dia, de manera ininterrompuda i amb una clara vocaci贸 de servei i superaci贸, hem vingut donant el millor servei als nostres clients.

La nostra carta cont茅 suggeriments actuals on destaca el bacall脿, en totes les seves diferents versions, tamb茅 el foie amb diferents presentacions. Els plats fora de carta i de temporada (bolets, ca莽a, verdures de la comarca del Baix Llobregat, etc.), s贸n molt especials, no per l’extenses que s贸n els suggeriments, sin贸 perqu猫 la nostra responsable de sala, Tere, els recita de mem貌ria.

Participem en les campanyes de promoci贸 amb productes de la comarca, tant en els 鈥淪abors de l`Horta鈥, campanya que posa en valor els productes hort铆coles del Parc Agrari del Baix Llobregat i el 鈥淧ota Blava鈥 a la carta, amb aquesta acci贸 s’ha aconseguit incorporar en la nostra carta un producte excepcional amb indicaci贸 geogr脿fica protegida.

Men煤 de Carxofes: 26鈧

Men煤s de Celebraci贸 des de 40鈧

Fes la teva reserva!

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA