cal-mingo-logo
Cal Mingo
Ctra. C-245 s/n
936373847

Dilluns TANCAT

Dimarts i dimecres 13 a 16.30h

Dijous a dissabte
13 a 16.30h i 20.30 a 23h

Diumenge 13 a 16.30h

Característiques

Adaptat Cadira de Rodes
Gremi Hosteleria
Opcions sense gluten
Producte de Viladecans
Terrassa

Opcions de pagament

Pagament amb targeta

Cal Mingo va obrir les seves portes en la Plaça de Pau Casals de Castelldefels, allà per l’any 1988, on vam estar fins a l’any 1998. Deu anys plens de passió per la cuina i la innovació culinària, que van servir per a donar un gran impuls al nostre restaurant.

Aquest any ens traslladem al municipi de Viladecans a una masia recentment restaurada, situada en el polígon Ca Calderón, amb un ampli jardí al seu al voltant i una decoració més moderna, actual i confortable. En definitiva, buscàvem pujar un esglaó més en el nostre afany de servei.

Des del mateix moment que obrim les portes a Castelldefels i posteriorment a Viladecans, cada dia, de manera ininterrompuda i amb una clara vocació de servei i superació, hem vingut donant el millor servei als nostres clients.

La nostra carta conté suggeriments actuals on destaca el bacallà, en totes les seves diferents versions, també el foie amb diferents presentacions. Els plats fora de carta i de temporada (bolets, caça, verdures de la comarca del Baix Llobregat, etc.), són molt especials, no per l’extenses que són els suggeriments, sinó perquè la nostra responsable de sala, Tere, els recita de memòria.

Participem en les campanyes de promoció amb productes de la comarca, tant en els “Sabors de l`Horta”, campanya que posa en valor els productes hortícoles del Parc Agrari del Baix Llobregat i el “Pota Blava” a la carta, amb aquesta acció s’ha aconseguit incorporar en la nostra carta un producte excepcional amb indicació geogràfica protegida.

Menú de Carxofes: 26€

Menús de Celebració des de 40€

Fes la teva reserva!

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA