SOFTWARE I RECURSOS

Si vols digitalitzar el teu negoci i no saps per on començar, no et preocupis!

A continuació et presentem una sèrie de continguts que et permetran adquirir els coneixements mínims per posar-te en marxa, així com diferents programes que et poden resultar útils per al teu negoci.

software de gestion

SOFTWARE DE GESTIÓ

quipu

Per a digitalitzar la facturació del teu negoci pots utilitzar QUIPU. Aquesta eina et permet controlar ingressos i despeses, nòmines d’empleats, conciliació bancària, impostos i molt més, existeixen 3 plans. El més econòmic surt a 12€/mes

facturas cloud

Una altra opció gratuïta és Factures Cloud, una eina de gestió de facturació en la qual podràs tenir tota la comptabilitat del teu negoci i informes de tot el que succeeix en l’àmbit financer en la teva empresa.

Google Drive

Tingues totes les dades en el núvol amb Google Drive. Podràs accedir a tots els documents en qualsevol moment i actualitzar-los amb les diferents eines que ofereix: Word, Excel, Presentacions, Formularis, etc. A més compta amb diferents extensions gratuïtes pel que podràs signar els teus documents de manera digital.

Un CRM és un programari de gestió de relacions amb clients. En aquest podràs tenir la informació dels teus clients organitzada i actualitzada. Amb Hubspot disposes d’una versió gratuïta i segur que suficient per a digitalitzar el teu negoci. Si necessites més funcionalitats, també disposes de la versió de pagament.

Existeixen diferents eines amb les quals gestionar el treball, tan individual com en equip. A continuació t’exposem les següents:

Trello: Gratuïta, fàcil d’usar i intuïtiva. Amb aquesta eina podràs crear llistes, adjuntar documentació, especificar usuaris als quals van dirigides les tasques i fins i tot especificar la data final d’aquesta.

Notion: És un programari de gestió de projectes i notes amb una versió gratuïta molt completa. Amb aquesta eina pots gestionar tot el projecte, creant a més bases de dades, calendaris, llistes, etc.

Asana, com l’anterior, té una versió gratuïta i ofereix múltiples funcionalitats per a gestionar el teu projecte.

hootsuite

Si necessites un gestor de xarxes socials, Hootsuite és el programari que et recomanem. Des d’una mateixa plataforma podràs gestionar i planificar totes les teves xarxes socials.

Aquesta eina és de gran utilitat, però no és gratuïta, el pla bàsic són 39€/mes.

Canva és una eina de disseny en línia per a aquelles persones sense coneixements tècnics. Ofereix múltiples plantilles tant per a Xarxes Socials com per a targetes, fulls de mà i altres documents. Podràs canviar els colors, inserir textos i imatges de manera fàcil i còmoda. Ofereix una versió gratuïta amb opcions limitades i una altra de pagament amb la qual podràs utilitzar els seus recursos fotogràfics i augmentar les funcionalitats de la plataforma.

Factorial és un programari de recursos humans que permet automatitzar la gestió d’horaris, absències, vacances i tota la gestió documental dels teus empleats: contractes, nòmines, etc.

El cost de l’eina és de 4€/mes per empleat.

Si necessites automatitzar la teva agenda, Calendly és una de les propostes que et recomanem. Aquesta eina de gestió de cites i reunions et permet determinar serveis en funció de la durada i establir els horaris del teu comerç.

D’aquesta manera, els usuaris podran aconseguir cita a través de l’enllaç que els enviïs.

Des de 8€ al mes.

Google Meet, aquest programari et permet realitzar videoconferències amb dues o més persones de forma molt senzilla. En formar part del conjunt d’eines de Google sempre que creïs una reunió en Google Calendar tindràs la possibilitat de tenir un enllaç de Google Meet perquè tots els usuaris es connectin. A més, pots crear en qualsevol moment una reunió i compartir l’enllaç.

Zoom, similar a l’anterior, permet connectar-se amb fins a 100 participants en una mateixa sessió. Compta amb la possibilitat de compartir pissarres i sales privades. Té una versió gratuïta que et serà més que suficient per a les dimensions d’una petita empresa.

Skype, una de les millors eines gratuïtes de veu i videotrucada.

RECURSOS

Comença la teva formació en àrees digitals! Adquireix les competències necessàries per a impulsar el teu negoci i promocionar-lo a través d’Internet mitjançant formacions de tercers i continguts gratuïts sobre diferents temàtiques

Posiciona’t de manera orgànica als buscadors web i millora la teva visibilitat.

Fes campanyes de pagament per a posicionar-te als buscadors.

Disposes d’una web connectada a Google Analytics? Si és així, et recomanem les formacions gratuïtes de Google perquè puguis transformar les teves dades en accions.

No totes les xarxes socials serveixen per al mateix públic ni per a dur a terme les mateixes accions, és per aixó que et recomanem la lectura dels següents recursos.

En el següent apartat trobaràs cursos i recursos gratuïts de diferents temàtiques de Màrqueting Digital.

Google Actívate

Hubspot

Mailchimp