rupi-creaciones-logo
RUPI creaciones - Activitats i Esdeveniments
Av. Gavà, 1, local 2 (accés per Plaça de la Llibertat)
619529125

Característiques

Opcions de pagament

Som una família en la qual el concepte de les paraules “família, equip i grup”, és molt important per a nosaltres, poder per això creiem fidelment en el treball concebut des d’aquestes paraules.

Durant molts anys, hem col·laborat en la vida dels ciutadans del nostre voltant, de moltes maneres i en moltes ocasions. Hem participat molt activament en el desenvolupament de la nostra ciutat, intentant que el nostre entorn sigui una mica millor.

Aquesta és la base del nostre centre i els nostres esdeveniments, a això li podem afegir tota la nostra experiència laboral, dins del món de les activitats, la música i el ball.

De dilluns a divendres al centre d’Activitats Familiars disposem de moltes activitats: reforç escolar, zumba, hip-hop, balls en línia, pilates, anglès, entrenaments, treballs manuals, ioga, etc. Cadascuna d’elles té una periocitat i duració diferent (Consultar horaris a la web) i es realitzen en grups reduïts, encara que també s’ofereix la possibilitat de realitzar-les individualment, bipersonalment i/o en família, sent, d’aquesta manera, l’horari a convenir reservant cita. En època de vacances escolars (Nadal, Setmana Santa, estiu…) incloem el servei de casal/campus infantil i juvenil.

Els caps de setmana fem tallers intensius, xerrades, sortides, etc. Alternant tècniques, disciplines i altres temes d’interès del moment.

A més, disposem d’una àmplia gamma de serveis per a festes i celebracions: animació, DJ, pintacares, personatges, decoració, globos, espectacles…

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA