riutori-logo
Riutori
Av. Germans Gabrielistes, 3
931412231

Dilluns 17 a 20h

Dimarts a divendres
10.30 a 13.30h i 17 a 20h

Dissabte 10.30 a 13.30h

Característiques

Adaptat Cadira de Rodes
Enviaments a domicili

Opcions de pagament

Pagament amb targeta

A Riutori tenim més de 15 anys d’experiència en la gestió de la botiga, i un munt de geek multivers darrere nostre, però seguim gaudint de la nostra passió com el primer dia.

Però com que no volem fer-ho sol, hem decidit posar a la teva disposició tot el material necessari perquè tu també puguis gaudir de petit.

Això si, recorda que cada gran poder té una gran responsabilitat, de manera que vostè té una gran responsabilitat de dir-li a tots l’existència del nostre racó geek perquè junts gaudim més.

Riutori és la teva botiga especialitzada en Còmics i Marxandatge.

– Ets un friki? Som la teva botiga.

– No ets un friki, però t’agradaria ser-ho? No et preocupis, t’ajudem a venir al “costat fosc”, així que… Som la teva botiga.

– No ets un friki, però tens amics geeks? Aquí trobaràs els millors articles per fer-te el regal perfecte, així que… Som la teva botiga.

– No ets un geek i ni tan sols saps el que això significa? Està bé, estic segur que trobar alguna cosa que t’agrada, així que… Som la teva botiga.

Situats a Viladecans (Barcelona) ens dediquem sobretot a fer realitat el teu desig de trobar les últimes notícies del còmic i el marxandatge de les teves sèries i pel·lícules favorites.

Entreu a la nostra comunitat i gaudiu del vostre fantàstic i màgic moment.
T’esperem!

L’equip de Riutori està format per Rober i Isaw i les nostres mascotes, el drac Riu i l’ocell Tori. Junts volem apropar-vos al món del còmic, del llibre, de les sèries i del cinema fantàstic.

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA