reptil-parc-logo
Reptil Parc
Ctra. Barcelona, 2-4
936316872

Dilluns a dissabte
10 a 14h i 17 a 20h

Característiques

Enviaments a domicili
Xarxa comercial

Opcions de pagament

Pagament amb targeta

En Rèptil Parc som la teva botiga d’animals de confiança. Experts en animals exòtics, oferim als nostres clients un tracte personalitzat i els assessorem sobretot tipus de cures, alimentació, humitat relativa, temperatures, decoració i tot el que el teu animal exòtic necessita.

Tots els nostres animals es lliuren amb una fitxa tècnica que conté tota la informació de l’animal, alimentació i cures.

En Rèptil Parc, som amants dels animals i vetllem per les seves cures i la seva salut. Per a això, comptem amb el suport d’un veterinari especialitzat en exòtics que valorarà a l’animal i li aportarà les cures necessàries. Vetex, el nostre centre veterinari de confiança en exòtics. La salut dels nostres animals és la nostra prioritat i proporcionar-los totes les cures que necessiten.

Els animals exòtics que tenim en Rèptil Parc són de granja. Les nostres serps no ve de la selva, vénen de granges de Catalunya o d’Europa.

A la nostra botiga trobaràs tot el que el teu rèptil, amfibi, tortuga, saures, rosegadors… puguin necessitar com a terraris, que podràs personalitzar, il·luminació, coves etc… També oferim pinsos per a gossos i gats. Només treballem amb pinsos ecològics ( naturals ) i de gamma alta perquè la salut de la teva mascota és el més important i una bona alimentació és fonamental. Tambien tenim pinsos específics.

Comptem amb tota mena d’accessoris per a gossos i gats com a menjadores, areneros, joguines i corretges Veuen a veure’ns! Estarem encantats d’atendre’t i ajudar-te a trobar el producte que millor s’adapta a la teva mascota.

T’esperem!

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA