raventós
Raventós Fotografia
C/ Dr. Reig, 9
676816806

Dilluns, Dimecres i Divendres
9.30 a 13.30 h i 17.30 a 19.30h

Característiques

Adaptat Cadira de Rodes

Opcions de pagament

Efectiu
Pagament amb targeta
Paypal

Vols capturar els moments més preciosos de la teva vida? Benvingut a l’estudi fotogràfic Montse Raventós, situat al carrer Doctor Reig, número 9.

Des de l’1 de juny de 1974, aquest negoci familiar ha estat capturant moments únics i inoblidables. L’any vinent fan 50 anys! I ja estan preparant l’esdeveniment per celebrar-ho. Va ser fundat pel Climent i la Roser, i més endavant es va incorporar en Miquel. Des de 1989, l’establiment ha passat a les mans de Montse Raventós, qui ha portat la regència de l’estudi amb passió i dedicació.

Sabem que les millors fotos són aquelles que capturen l’essència d’un moment, i la Montse està aquí per fer precisament això. Amb més de 40 anys d’experiència, és experta en tots els tipus de fotografies: família, parella, nadons i fins i tot retrats fotogràfics individuals perquè et vegis millor que mai.

L’estudi compta amb un jardí privat, aconseguint moments màgics en els diferents escenaris tant dins al estudi com fora al jardí. Sigui que vulguis una sessió a l’aire lliure o prefereixis un estudi clàssic, tenim tot el que necessites per aconseguir les millors imatges.

I si necessites fotografies de carnet o marcs a mida, no et preocupis, també ho tenen!

Estan al aguait per oferir-te tots els detalls perquè tinguis fotos de qualitat i enquadraments personalitzats Així que vine i descobreix l’experiència única de capturar els moments més preuats de la teva vida.

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA