mynube-en-la-red-logo
My Nube en la Red
611526779

Dilluns i dimarts
9.30 a 12h i 15.30 a 16.30h

Dimecres i dijous
9.30 a 12h i 15.30 a 17.30h

Divendres 9.30 a 12h

Característiques de l'establiment

Opcions de pagament

Pagament amb targeta

Fa gaireb√©¬†10¬†anys, vaig emprendre¬†My¬†nube¬†azul, un projecte de productes t√®xtils infantils fets a m√†. Va comen√ßar sent un ¬ęcosir√© uns pitets en les meves estones lliures¬Ľ i va acabar, tres anys despr√©s, en una de les botigues en l√≠nia de productes infantils m√©s influent, amb una facturaci√≥ per sobre dels¬†60¬†mil a l’any i una botiga f√≠sica amb un equip de tres persones. A m√©s, compt√†vem amb m√©s de 25 mil seguidors en xarxes socials.

Per qu√® no vaig seguir? Perqu√® em vaig adonar que realment el meu cam√≠ era la gesti√≥ de xarxes socials, ja que, en els dos √ļltims anys, la meva tasca era exclusivament fer les fotos de producte, crear les campanyes de llan√ßament, la gesti√≥ de contingut de les diferents xarxes socials de la meva marca i la venda en l√≠nia amb¬†el nostre e-commerce.

Així que, vaig decidir fer cas al meu sisè sentit i dedicar-me a això.

Què és My nube en la red?

My nube en la red és una xarxa de col·laboradors freelancers especialitzats en els diferents sectors dedicats al món digital.

Compto amb dissenyadors gr√†fics,¬†copywriters, fot√≤grafs,¬†filmakers, dissenyadors web, correctors, redactors i¬†community¬†manager¬†per a fer de la teva emprenedoria un negoci d’√®xit.

A m√©s, alguna cosa que la majoria d’ells tenim en com√ļ, √©s que som dones de Viladecans o proximitat, que conciliem la vida laboral amb la professional i que estem en constant creixement.

Si necessites formació o acompanyament, compta amb mi!

Promocions d'aquest establiment

Porta el teu Instagram a un altre nivell
Necessites formació o acompanyament per portar les teves xarxes socials? My Nube en la Red pot ajudar-te.
V√°lido hasta: 30/04/2023

MAPA