mynube-en-la-red-logo
My Nube en la Red
Serveis online
611526779

Dilluns i dimarts
9.30 a 12h i 15.30 a 16.30h

Dimecres i dijous
9.30 a 12h i 15.30 a 17.30h

Divendres 9.30 a 12h

Característiques

Opcions de pagament

Pagament amb targeta

Fa gairebé 10 anys, vaig emprendre My nube azul, un projecte de productes tèxtils infantils fets a mà. Va començar sent un «cosiré uns pitets en les meves estones lliures» i va acabar, tres anys després, en una de les botigues en línia de productes infantils més influent, amb una facturació per sobre dels 60 mil a l’any i una botiga física amb un equip de tres persones. A més, comptàvem amb més de 25 mil seguidors en xarxes socials.

Per què no vaig seguir? Perquè em vaig adonar que realment el meu camí era la gestió de xarxes socials, ja que, en els dos últims anys, la meva tasca era exclusivament fer les fotos de producte, crear les campanyes de llançament, la gestió de contingut de les diferents xarxes socials de la meva marca i la venda en línia amb el nostre e-commerce.

Així que, vaig decidir fer cas al meu sisè sentit i dedicar-me a això.

Què és My nube en la red?

My nube en la red és una xarxa de col·laboradors freelancers especialitzats en els diferents sectors dedicats al món digital.

Compto amb dissenyadors gràfics, copywriters, fotògrafs, filmakers, dissenyadors web, correctors, redactors i community manager per a fer de la teva emprenedoria un negoci d’èxit.

A més, alguna cosa que la majoria d’ells tenim en comú, és que som dones de Viladecans o proximitat, que conciliem la vida laboral amb la professional i que estem en constant creixement.

Si necessites formació o acompanyament, compta amb mi!

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA