lulamuk-logo
Lulamuk
C/ Mare de Déu de Montserrat, 116
936313637

Dilluns a divendres
9.30 a 13.30h i 17 a 20h

Dissabte 10 a 14h

Característiques

Enviaments a domicili
Sostenible

Opcions de pagament

Pagament amb targeta

Lulamuk neix a les mans d’una parella d’emprenedors (Julio i Verónica), i de quan vam decidir fer un pas més en la nostra vida i ens plantegem el ser pares.

Aquí ens van sorgir moltes preguntes: Com volíem que fos la seva habitació? Com l’anàvem a decorar? Amb quina joguina jugaria? Què filosofia d’educació volíem donar-li? Moltes preguntes que necessitaven resposta!

Recorrent aquest camí ens vam adonar que estàvem davant el projecte més important de les nostres vides, que estaven sortint coses molt boniques i … Teníem ganes de compartir-les!

En l’època que vivim, encara és difícil la conciliació familiar. Per aquest motiu, vam veure important poder tenir un projecte que ens permetés poder passar temps en família.

Així que tot ha anat rodat i ens ha portat al que és Lulamuk ara.

Tots els nostres productes estan dissenyats i produïts artesanalment al nostre taller i fem servir per a això materials de proveïdors locals. A més, intentem respectar al màxim el medi ambient en la producció dels nostres productes i en el seu procés de distribució.

Finalment, volem dir-te l’important que ets per a nosaltres, ja que gràcies a tu, a la teva confiança i al teu desig de seguir comprant a la nostra botiga, hem pogut seguir amb el projecte i anar incorporant més productes al nostre catàleg.

Fes un volt per la nostra botiga en línia o visita’ns al nostre local a Viladecans.

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA