fisioimes_logo
Fisioimés
C/ Pare Artigas, 76 A
687919434

Dilluns i Dimarts:
7 a 13.30h i 16.30 a 19h

Dimecres i Dijous
7 a 13.30h i 15 a 21h

Divendres
7 a 16h

Característiques

Opcions de pagament

Amb més de disset anys de presència a Viladecans, Fisiomés neix el 2010 en traslladar-nos de l’antic Centre Fisioteràpia Alina al Carrer Sant Marià, a les noves instal·lacions del Carrer Salvador Baroné, on podíem oferir molts més serveis i amb molta més qualitat.

Fisioimes és el projecte d’Alina Galan, fisioterapeuta per vocació i emprenedora, que decideix engegar aquest projecte per dur a terme la seva professió d’una forma diferent, transmetent la calidesa de la seva persona i l’amor per la seva feina.

A Fisioimes, aspirem a ser més que un simple centre de salut. Volem ser el teu centre de referència, un lloc on et cuidem amb la mateixa dedicació que ho faríem per nosaltres mateixos. La teva salut és la nostra prioritat i treballem amb tot el nostre cor per proporcionar-te els millors serveis i tractaments. Comptem amb un equip professional i compromès que està aquí per escoltar-te, comprendre les teves necessitats i oferir-te una atenció de qualitat. Siguis qui siguis, en Fisioimes trobaràs un espai acollidor i un equip disposat a ajudar-te en el camí cap a una vida saludable.

A Fisioimes, oferim una àmplia gamma de serveis de fisioteràpia adaptats a les teves necessitats específiques.

El nostre equip de professionals altament qualificats utilitza les darreres tècniques i mètodes basats en l’evidència per garantir resultats efectius i duradors.

Explora els nostres serveis i descobreix com et podem ajudar a assolir el teu màxim potencial físic.

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA