el-graner-de-anna-logo
El Graner de l'Anna
C/ Salvador Baroné, 18, cantonada amb C/ de la Muntanya
610207662

Dilluns tancat

De Dimarts a Divendres

De 9.00h a 13,30h i de 17,00h a 20,00h

Dissabtes

De 9,30h a 13,30h.

 

Característiques

Enviaments a domicili
Opcions sense gluten
Opcions veganes
Producte de Viladecans
Sostenible

Opcions de pagament

Pagament amb targeta
Vilawatt

En 2013 vaig començar aquesta marxa convertint el meu hobby en el meu ofici, d’això fa ja 8 anys, temps en el qual he reforçat els meus coneixements en tots els camps que ofereixo als meus clients i continuo aprenent i formant-me avui dia. En entrar a la meva botiga el primer que s’aprecia són les aromes que desprenen els productes i a poc a poc s’observen productes que fa anys que no es veuen pels comerços. També nous productes dels quals molta gent ni ha sentit parlar.

Es poden trobar varietat de llegums, herbes, condiments, fruita seca, fruita dessecada, farines, caramels, rebosteria artesana, mel i un sense fi d’articles. Tots ells de temporada.
També hem incorporat la venda de sabons sòlids naturals i sabons artesans al tall.
M’agrada conèixer bé els meus productes per a poder oferir als meus clients la millor resposta a les seves necessitats i establir aquesta relació client-botiguer que s’establia antigament.

El Graner de l’Anna està en constant metamorfosi, siguin petits o grans canvis. Una de les darreres aportacions ha estat la venda de productes d’higiene i neteja ecològics a granel i ben aviat incrementarem aquesta gamma amb la venda de sabons artesanals a tall. D’aquesta forma anem incrementant les més de 1000 referències de les quals gaudim avui en dia.

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA