dulces-inma-logo
Dulces Inma
669506672

Dilluns a divendres 08:00 a 18:00h

Dissabte 9:00 a 14:00h

Caracter├şstiques de l'establiment

Opcions de pagament

Pagament amb targeta

Vaig comen├žar fa 8 anys, fent dol├žos a casa, per a familiars, amics…
El boca a boca va fer-se, fins arribar a al punt d’estar fins a les 3 del mat├ş tots els dies i sense espai a la nevera.
Les ulleres i la manca d’espai a casa em va fer donar el pas d’emprendre i prendre un “nou transport en el meu viatge” amb la idea de sentir-me cada dia m├ęs orgullosa de mi mateixa lluitant per seguir el meu somni.

El nostre projecte ├ęs dissenyar, elaborar, crear, en forma de pastissos, en general, dol├žos personalitzats perqu├Ę el protagonista del dia se senti molt especial, ja siguin aniversaris, aniversaris, enlla├žos, batejos, comunions… Tamb├ę elaborem tot tipus de dol├žos per a celebracions de l’any (Nadal, Sant Jordi, sant valenti, dia de l’papi, de la mami, …) Aix├ş com el nostre obrador diari, per postres, berenars i reunions.

Sempre amb la nostra idea d’elaborar artesanalment i que encara que per fora sigui tan acuradament decorat, respectem el gust de tots els nostres dol├žos, amb la idea de portar-te a l’record dels nostres dol├žos d’abans.

De moment no oferim servei de transport. Totes les comandes hauran de ser recollides en l’obrador en l’horari establert.

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA