gratacos-logo
Clinica Gratacós
Rbla. Modolell, 40, 1-3
936582045

Característiques

Opcions de pagament

Pagament amb targeta

La Passió per l’odontologia ens ve des de lluny. Joan Jordi Gratacòs fundador i Pare del nostre director mèdic Àlex va començar aquest projecte fa ja molts anys. Hem heretat el seu amor pel treball ben fet i un tracte exquisit amb el Pacient. L’odontologia ha canviat molt en els últims anys, ens hem adaptat i gaudit del procés de canvi i Ara tenim dues clíniques una a Viladecans i una altra a Puigcerdà.

La clínica de Viladecans es troba en Un entorn agradable i relaxat en plena Rambla de Viladecans amb tres boxs independents per a poder donar una atenció de qualitat als nostres pacients.

Equips d’última generació ens permeten realitzar la majoria de proves diagnòstiques sense haver d’exigir nous desplaçaments i pèrdues de temps. En pocs segons posem a la seva disposició una imatge en 3D de l’interior de la seva boca i podem fer un ràpid diagnòstic de manera mínimament invasiva.

El nostre enfocament es basa a transmetre el màxim d’informació als nostres pacients. Així poden de manera ràpida i senzilla estar plenament informats dels tractaments i tècniques per a millorar la seva salut bucal.

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA