chebrolet-logo
Chebrolet
C/ Girona, 20, esq. Dr. Reig
936374042

Dilluns a divendres
10 a 13.30h i 17 a 20.30h

Dissabte 10 a 14h i 17 a 21h

Característiques

Accepta gossos
Adaptat Cadira de Rodes
Enviaments a domicili
Xarxa comercial

Opcions de pagament

Bizum
Pagament amb targeta
Paypal
Vilawatt

El nostre comerç es va obrir al novembre 1991. Erem una parella jove amb ganes d’endinsar-nos en el món de la moda, sobretot en el món del texà.

Vam aconseguir amb molt d’esforç obrir una botiga a Viladecans on poder donar servei a un públic que com nosaltres li agradés vestir d’una manera comoda però alhora amb estil propi.

Amb il·lusió vam anar veient com Chebrolet es va anar fent un buit en aquest sector, fidelitzant a una clientela que any rere any ens ha ajudat a resistir dempeus gairebé 30 anys. A Chebrolet tractem de donar un servei pròxim, alguna cosa que els nostres clients destaquen com a factor principal pel que es decanten per venir a comprar a la nostra botiga. Per això us donem les gràcies a tots i a totes i us convidem a què ens seguiu visitant cada vegada que volgueu assessorar-vos en moda amb nosaltres.

Chebrolet és un negoci de roba, complements i calçat de primeres marques com són: Levis, G-StarRaw, Pepe jeans, Only i Petrol. Però no dubtem a anar introduint més marques que es posin de moda.

Som especialistes en roba sport i texana, però també tenim les peces clau per fer-te sentir especial en qualsevol esdeveniment.

Ens agradaria continuar vestint a tot aquell i aquella que li vingui de gust ser atès i aconsellat per nosaltres.

Farem que el teu look estigui a l’alçada!

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA