bianco-mobiliari-logo
Bianco Mobiliari
C/ Salvador Baroné, 75
935254151

Dilluns a divendres
10 a 13h i 17 a 20h

Dissabte 10 a 13h

Característiques

Enviaments a domicili

Opcions de pagament

Pagament amb targeta

En Bianco Mobiliari som una empresa referent en interiorisme i mobiliari per interiors i exteriors en la que pots trobar de tot, menjadors, dormitoris, juvenils, rebedors, armaris a mida, vestidors, taules, cadires, taules de centre, matalassos, somiers, articulats, canapès, etc.

T’oferim mobles adequades al teu pressupost, barates i assequibles amb una àmplia gamma on sempre trobaràs el que busques.

Bianco Mobiliario és un referent en dissenys d’interior i exterior, amb més de 30 anys d’experiència, en plena expansió i creixement.

En la nostra tenda Bianco de Viladecans t’espera un personal amb àmplia qualificació, per trobar la millor solució per a cada client, de manera totalment personalitzada i creant espais únics i de màxima qualitat.

T’oferim infinitat de models de tots els productes en diferents estils i de les últimes tendències. Tenim les últimes novetats i la tecnologia més innovadora.

Proporcionem tota mena de servei, des de projectes individuals d’una sola estança, fins al projecte integral de l’habitatge.

Estarem encantats d’atendre’ls en la nostra tenda Bianco Viladecans. ¿A què estàs esperant per venir a visitar-nos? Vine a coneixe’ns.

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA