FORMACIONES Y TRÁMITES

Si lo que necesitas son recursos formativos para tener los conocimientos necesarios para impulsar o mejorar tu negocio, o saber cómo realizar trámites municipales relacionados con tu actividad económica, este es tu espacio.

 

COMPRA 08840

Formaciones gratuitas y exclusivas para los adheridos al Proyecto Compra 08840.

Aprèn a fer ús de la Plataforma Compra 08840 com a establiment adherit.

Si prefereixes una visita presencial i personalitzada, pots demanar cita amb la tècnica de la plataforma perquè s’apropi al teu establiment.

Millora la teva presència a Instagram amb publicacions visuals impactants que atrauran més seguidors i augmentaran el teu engagement.

 

Formació presencial: grup tancat.

AYUNTAMIENTO DE VILADECANS

Si necesitas mejorar tu gestión empresarial o hacer trámites en línea, desde el Ayuntamiento te pueden ayudar.

Si necessites millorar aspectes de la gestió de la teva empresa, des de l’Ajuntament t’ajuden amb el seu programa de mentoring. T’ofereixen treballar amb experts que avaluaran la situació i t’ajudaran a definir i posar en marxa un pla de millora sostenible que suposi un avenç en la competitivitat de la teva empresa, en el seu desenvolupament i en la seva consolidació en el mercat.

És un servei gratuït i de qualitat al servei de les empreses i comerços de Viladecans.

El programa de mentoring es realitza amb una metodologia de treball molt centrada en l’acció i en la realitat de cada empresa i l’entorn actual, analitzant riscos, reptes, nous models de negocis més resilients i la possibilitat d’establir relacions i aliances.

VILADECANS ATENCIÓ A LES EMPRESES
Al centre Can Calderón al carrer Andorra, 64, 08840, Viladecans

Per a ser atès de manera presencial, cal demanar cita prèvia.

Horari: De dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h, i dimarts i dijous, de 16.00 a 18.00 h
(excepte juliol, agost i setembre)
Telèfon: 936 352 996
 

Si ets una persona emprenedora i vols posar en marxa el teu negoci, pots adreçar-te al Punt d’Assessorament a l’Emprenedor (PAE) de Viladecans.

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) presta serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial.

Pots demanar cita prèvia enviant un correu electrònic, trucant per telèfon o directament al centre Can Calderón al carrer Andorra, 64, 08840, Viladecans.

 

HorariDilluns a divendres: de 9 a 14 h, i dimarts i dijous, de 16.00 a 18.00 h (excepte juliol, agost i setembre)
Telèfon: 936 352 996
 
 
 
TRÀMITS D’ACTIVITATS ECONÒMIQUES

Simplifica la gestió del teu negoci amb tràmits municipals en línia relacionats amb la teva activitat econòmica.

CONTRACTACIÓ D’ESTANDS

A Viladecans, durant l’any hi ha diverses fires i mercats, com la Fira de Sant Isidre i la Fira Medieval, en les quals el vostre negoci pot participar. També, durant algunes èpoques o festes, s’atorguen llicències d’ocupació de l’espai públic per a posar parades de venda de productes o de menjar al carrer.

ESPAI PÚBLIC

Realitza els teus tràmits relacionats amb la via i l’espai públic de manera senzilla i eficaç. Obté informació, sol·licita autoritzacions per ocupar la via pública, tramita permisos per a obres i activitats de forma ràpida i eficient.