chez-sabine-logo
Chez Sabine
C/ Onze de Setembre, 24
936581361

Dilluns a dissabte
10 a 14h i 17 a 21h

Característiques

Opcions de pagament

Pagament amb targeta

La botiga va ser fundada el 1977 per la meva mare i el dia d’obertura va ser el dia de Sant Jordi d’aquest mateix any. Jo segueixo fins a la present amb la botiga familiar i amb la mateixa vocació de la meva mare a atendre els nostres clients, amb bons productes.

Però sobretot com ella deia, més que clients són amics i conciutadans nostres. També voldria respondre a la pregunta que al llarg d’aquests anys ens han fet molt sovint sobre el rètol de la botiga. Això de CHEZ SABINE què vol dir? Faré una breu història sobre el tema. Pel fet que els meus pares van haver d’emigrar a principis dels anys seixanta, com molts espanyols en aquells dies, van treballar i van residir a França, país on va néixer la meva germana Sabina. En tornar a Catalunya i instal·lar la botiga, es va posar el nom del rètol amb el nom de la meva germana Sabina en francès que es va convertir en Sabine, a més afegint abans la paraula”CHEZ” molt emprada a França en els comerços, que ve a ser com la paraula catalana “CAL”. El rètol escrit en català hauria estat CA La SABINE. Així mateix vull aprofitar aquestes línies, com ho faria la meva mare, per donar les gràcies per tots aquests anys als nostres conciutadans per la seva confiança en CHEZ SABINE.

La meva botiga va ser enfocada a vendre productes de cistelleria i d’artesania relacionada amb el vímet, rattan, jonc, medul·la, palla, palma i altres materials vegetals.

Amb el pas dels anys vam anar incorporant articles de pell com la marroquineria. Vam introduir bosses de senyora i d’home, paraigua i bastons/crosses. Aquests últims anys hem incorporat barreteria per a home.

La nostra clienta és de mitjana edat, però la nostra voluntat és arribar a un públic més jove fent apreciar l’artesania.

En morir la meva mare que va ser la fundadora, formàvem equip. Ara estic jo sol, Manuel, i compto amb l’ajuda esporàdica de la meva dona en moments molt assenyalats.

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA