apm-motors
APM Motors
Av. de la Generalitat, 73
678556325

Dilluns a Divendres
9.30 a 13.30h i 16 a 20h

Característiques

Opcions de pagament

Efectiu
Pagament amb targeta
Transferència bancària

Apm Motors és el concessionari amb més anys d’antiguitat pertanyent a la població de Viladecans. Actualment, som l’únic Concessionari Oficial de SSangyong que trobem en tot el Baix Llobregat.

Apm Motors es caracteritza pel seu llarg recorregut i el seu gran aprenentatge obtingut després de més de 40 anys en el sector de l’automòbil en pertànyer a una gran varietat de concessionaris oficials de marques com Lada Niva, MG Rover, Daihatsu, Land Rover i Mini.

A més d’oferir automòbils nous de la marca Ssangyong, disposem de vehicles multimarca de segona mà i cotxes de quilòmetre 0, on segur que trobarà l’ocasió perfecta.

El nostre equip està perfectament qualificat per a oferir la millor atenció als nostres clients, assessorar-los perquè adquireixin el cotxe adequat i informar-los de la gran varietat d’opcions a triar.

El personal de vendes li prestarà un servei integral, amb un sistema de finançament a mesura perquè s’adapti a les necessitats dels nostres clients. També oferim un seguiment exhaustiu en tot el procés de compra des del moment que es visita les nostres instal·lacions, elecció del vehicle, facilitat de mètode de pagament, tramitació de papers, lliurament del vehicle, etc.

Promocions d'aquest establiment

No hi ha promocions

MAPA